KETOSISU

- Optimerar hälsan med hjälp av ketogen kost & periodisk fasta

Auberginepuckar med pesto

Aubergine innehåller mycket fibrer och är mättande. Jag brukar “mätta” dom med olivolja för att få upp fetthalten. Egengjord pesto till toppat med ost gör det så gott!

Innehåll: 15% (104 gram) protein, 80% (253 gram) och 4% (27 gram) kolhydrater. Sammanlagt 2577 kcal på 2 portioner.

 

Ingredienser:

320 gram aub

1 dl olivolja

2 dl pesto

100 gram riven ost

200 gram tonfisk i vatten

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva auberginen i cirka 2 cm tjocka skivor. Aubergine drar åt sig olivoljan så pensla den så det blir mättade. Fördela peston över alla, på med tonfisken och till sist osten. De ska in i ugnen i cirka 20 minuter tills osten fått färg.

 

Jag använder ett recept från zeta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat innehåll

Proteindebatten

Okej, så jag var 100% redo att det skulle komma kommentarer på klippet med doktor Pradrip Jamnadas. I min Facebook-grupp “Keto/LCHF & periodisk fasta” nämnde

Läs mer »
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Susanna

blivande kostrådgivare

Har ätit LCHF efter att ha läst Matrevolutionen av läkaren Andreas Eenfeldt (som driver Dietdoctor.com). Med tiden har LCHF gått över till ketogen kost kombinerat med periodisk fasta – för att optimera hälsan. Det är fascinerande hur mycket man kan åstadkomma med hjälp av livsstilsförändringar kopplat till kost, fasta och träning. Vi har makten över vår hälsa även om alla har olika förutsättningar.

Med sidan hoppas jag att inspirera, peppa och stötta utan pekpinnar. Vi är alla olika! Detta är mitt sätt. 

Utvalda inlägg
Min FB-grupp
Gå gärna med i min Facebookgrupp "Keto/LCHF & periodisk fasta" för tips, pepp och gemenskap.
Mer information