KETOSISU

- Optimerar hälsan med hjälp av ketogen kost & periodisk fasta

– 10kg på en månad!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag fick en chock härom dagen när jag ställde mig på vågen- jag har droppat 10 kg på en månad! Den 26 december vägde 85kg! Jag kan för allt i världen inte förstå hur det gick till – eller det gör jag visst det så klart! OMAD. Det är det som är den stora skillnaden. Jag har kommit in i bra rutiner och kroppen har vant sig vid hur jag gör nu. Vilket är också fantastiskt att det är plötsligt självklart att inte äta lunch t.ex. Jag äter middag med barnen och mår bra av det. Jag har just nu också pausat mina längre fastan då jag mår bra av det jag gör nu och kroppen reagerar bra på det.

Igår åt jag dock lunch, har blivit förkyld och tänkte att det skulle hjälpa mitt mående. Det gjorde det inte men jag kör bara OMAD om det känns bra. Just då gjorde det inte det. Idag har jag åter igen kört på OMAD och bröt fastan med köttgryta med benbuljong – det vill säga massa nyttigheter som passar bra nu när jag är sjuk.

Jag har börjat hoppas på att jag faktiskt kan gå ner under 70kg. Slutmålet är 65 kg, alltså 10 kg bort men jag vågar inte tro på det riktigt än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat innehåll

Proteindebatten

Okej, så jag var 100% redo att det skulle komma kommentarer på klippet med doktor Pradrip Jamnadas. I min Facebook-grupp “Keto/LCHF & periodisk fasta” nämnde

Läs mer »
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Susanna

blivande kostrådgivare

Har ätit LCHF efter att ha läst Matrevolutionen av läkaren Andreas Eenfeldt (som driver Dietdoctor.com). Med tiden har LCHF gått över till ketogen kost kombinerat med periodisk fasta – för att optimera hälsan. Det är fascinerande hur mycket man kan åstadkomma med hjälp av livsstilsförändringar kopplat till kost, fasta och träning. Vi har makten över vår hälsa även om alla har olika förutsättningar.

Med sidan hoppas jag att inspirera, peppa och stötta utan pekpinnar. Vi är alla olika! Detta är mitt sätt. 

Utvalda inlägg
Min FB-grupp
Gå gärna med i min Facebookgrupp "Keto/LCHF & periodisk fasta" för tips, pepp och gemenskap.
Mer information