KETOSISU

- Optimerar hälsan med hjälp av ketogen kost & periodisk fasta

Under fastan

Jag kör på med min OMAD och är på dag 26. Då jag blev förkyld åt jag två måltider under en dag så det är inte 26 dagar i sträck men det stör mig inte.

Jag lyckades gå ner 10 kg på en månad och ner en klädstorlek, från storlek 44 till 42.

När jag fastar dricker jag mycket vatten, fyller på med elektrolyter men jag har också alltid en liten skål med grovt mineralsalt. När hunger eller sig gör sig påmind, knaprar jag på ett litet saltkorn. Låter det konstigt? Jepp. Men det fungerar plus att oraffinerat salt har kvar sina mineraler och då fyller jag på med elektrolyter på det sättet också.

Hur bra som helst!

Saltet jag använder beställer jag från bodystore.com. Kostar inte många pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat innehåll

Proteindebatten

Okej, så jag var 100% redo att det skulle komma kommentarer på klippet med doktor Pradrip Jamnadas. I min Facebook-grupp “Keto/LCHF & periodisk fasta” nämnde

Läs mer »
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Susanna

blivande kostrådgivare

Har ätit LCHF efter att ha läst Matrevolutionen av läkaren Andreas Eenfeldt (som driver Dietdoctor.com). Med tiden har LCHF gått över till ketogen kost kombinerat med periodisk fasta – för att optimera hälsan. Det är fascinerande hur mycket man kan åstadkomma med hjälp av livsstilsförändringar kopplat till kost, fasta och träning. Vi har makten över vår hälsa även om alla har olika förutsättningar.

Med sidan hoppas jag att inspirera, peppa och stötta utan pekpinnar. Vi är alla olika! Detta är mitt sätt. 

Utvalda inlägg
Min FB-grupp
Gå gärna med i min Facebookgrupp "Keto/LCHF & periodisk fasta" för tips, pepp och gemenskap.
Mer information