KETOSISU

- Optimerar hälsan med hjälp av ketogen kost & periodisk fasta

Ketosnack på Youtube!

Idag är ingen vanlig dag utan det är dagen då jag och mina vänner får visa upp vårt nya projekt – Ketosnack på Youtube!

Tanken med kanalen är att öppna upp ett diskussionsforum istället för att de hålls slutna i privata chattgrupper. Vi sitter alla inne på så mycket kunskap och erfarenheter samt att vi har alla olika bakgrunder.

Tanken med kanalen är att vi ska spela in ett avsnitt per två veckor och vi kommer att ha olika teman. Är man intresserad av att vara med, kan man kontakta mig eller min vän Sebastian på susanna@ketosisu.se eller Sebastian på kontakt@ketofarsan.se

 

Jag hoppas innerligt att projektet lyfter, det är ju så himla roligt att göra! Får vi fart på detta så kan vi som vanliga dödliga få dela med oss av våra tankar, erfarenheter och få lära oss mer av er. <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterat innehåll

Proteindebatten

Okej, så jag var 100% redo att det skulle komma kommentarer på klippet med doktor Pradrip Jamnadas. I min Facebook-grupp “Keto/LCHF & periodisk fasta” nämnde

Läs mer »
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Susanna

blivande kostrådgivare

Har ätit LCHF efter att ha läst Matrevolutionen av läkaren Andreas Eenfeldt (som driver Dietdoctor.com). Med tiden har LCHF gått över till ketogen kost kombinerat med periodisk fasta – för att optimera hälsan. Det är fascinerande hur mycket man kan åstadkomma med hjälp av livsstilsförändringar kopplat till kost, fasta och träning. Vi har makten över vår hälsa även om alla har olika förutsättningar.

Med sidan hoppas jag att inspirera, peppa och stötta utan pekpinnar. Vi är alla olika! Detta är mitt sätt. 

Utvalda inlägg
Min FB-grupp
Gå gärna med i min Facebookgrupp "Keto/LCHF & periodisk fasta" för tips, pepp och gemenskap.
Mer information